Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان مالیاتی پایان مردادماه را آخرین مهلت ارایه اظهارنامه عملکرد ۹۸ بساز و بفروش‌ها (اشخاص حقیقی) عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد مسیحی با اشاره به ماده ۷۷ اصلاحیه قانون مالیات های مستقیم مصوب ۳۱ تیرماه ۱۳۹۴، عنوان داشت: درآمد اشخاص حقیقی و حقوقی ناشی از ساخت و فروش هر نوع ساختمان، حسب مورد مشمول مقررات مالیات بر درآمد می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: براساس این ماده قانونی و آیین نامه های مربوطه، اشخاص حقیقی و حقوقی که در شهرهای بالای یکصد هزار نفر جمعیت، مبادرت به ساخت مسکن نموده و جواز ساخت آنها از ۱۳۹۵/۱/۱ به بعد صادر شده، در اولین نقل و انتقال ساختمان که از تاریخ پایان کار آنها سه سال نگذشته باشد، علاوه بر مالیات نقل و انتقال قطعی موضوع ماده (۵۹) قانون مالیات های مستقیم به میزان ۵ درصد ارزش معاملاتی ملک، مشمول مالیات علی الحساب به نرخ ۱۰ درصد به ماخذ ارزش معاملاتی ملک مورد انتقال بابت ساخت و فروش مسکن می باشند و امسال ضمن رسیدگی به پرونده این دسته از مودیان، از ایشان مالیات قطعی ساخت و فروش مسکن مطالبه می‌کنیم.

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور، با اشاره به مفاد آیین نامه اجرایی موضوع تبصره (۵) ماده (۷۷) قانون مالیات های مستقیم، اضافه کرد: مالیات علی الحساب پرداختی ساخت و فروش املاک، پس از قطعی شدن مالیات، به حساب پرداختی مودی منظور و مابه التفاوت با رعایت مقررات، مطالبه می‌شود.

مسیحی همچنین تاکید کرد: اشخاص حقیقی و حقوقی که به ساخت و فروش ساختمان مبادرت دارند، مکلف به انجام تکالیف مقرر در قانون اعم از ارایه اظهارنامه تا پایان مردادماه (برای اشخاص حقیقی) و ارایه اظهارنامه تا پایان شهریورماه (برای اشخاص حقوقی) و پرداخت مالیات در موعد مقرر قانونی می باشند.

معاون سازمان مالیاتی خاطرنشان کرد: براساس اصلاحیه قانون مالیات های مستقیم، از سال ۱۳۹۵ به بعد، ساخت و ساز یک نوع کسب و کار تلقی می شود و بابت درآمد حاصله مشمول مالیات می باشد. بدیهی است مالیات شخص حقیقی مطابق کسب و کار فصل شخص حقیقی(مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی) و مالیات شخص حقوقی، مطابق کسب و کار فصل شخص حقوقی (مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی) تعیین می‌شود.  

وی تصریح کرد: با هماهنگی شهرداری های مراکز استان و سامانه های اطلاعاتی سازمان، اطلاعات مربوط به مودیانی که شغل آنها بساز و بفروشی است، اخذ شده و ضمن تشکیل پرونده برای این دسته از مودیان، عملیات تشخیص و مطالبه مالیات بر درآمد آنان در دست اجراست.

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور، با بیان اینکه ساختمان هایی که پروانه ساختمانی آنها پس از لازم الاجرا شدن قانون ( ۱۳۹۵/۱/۱) صادر شده و در بازه زمانی سه سال ازتاریخ اتمام بنا (پایان کار صادره توسط شهرداری ها) به فروش برسند، مشمول مقررات موضوع ماده (۷۷) قانون مذکور هستند، عنوان داشت: این دسته از مودیان، در صورت عدم انجام تکالیف قانونی، از جمله عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی تا پایان مردادماه سال جاری، مشمول جریمه به میزان ۳۰ درصد که غیرقابل بخشودگی است و همچنین تعلق سایر جرایم از جمله جریمه تاخیر و نیز محرومیت از مشوق های قانونی می شوند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: امور مالیاتی سازمان امور مالیاتی مالیات قانون مالیات های مستقیم ارایه اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی ساخت و فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۰۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته

معاون نظارت بر بورس ها و ناشران و مدیر نظارت بر بورس ها با اشاره به وقایع رخ داده در تاریخ ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت سال گذشته، مجموعه اقدامات سازمان بورس بعد از تاریخ مذکور را شرح دادند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رضا عیوضلو، معاون نظارت بر بورس ها و ناشران با اشاره به وقایع 17 اردیبهشت سال گذشته و انتشار با تاخیر مقدار مصوب نرخ خوراک گفت: مجموعه اقدامات سازمان بورس بعد از تاریخ مذکور نیاز به ارائه دارد. بعد از آنکه در تیرماه مصوبه نرخ خوراک منتشر شد، همکاران ما در نظارت بر بورس ها معاملات در آن تاریخ 17-18 را بررسی کردند. بررسی ها در چند بعد بود که کلیات آن را مطرح میکنم.

وی ادامه داد: اولین کار بررسی معاملات اشخاصی بود که در لیست دارندگان اطلاعات نهانی بودند، بود که آی پی این افزاد بررسی شد. قصد ما این بود که افرادی که مضنون به معامله بر اساس اطلاعات نهانی بودند بررسی شود.

عیوضلو گفت: از بررسی های صورت گرفته، موضوع چشم گیری عاید نشد و ما گام بعدی را شروع کردیم. که بررسی لیست افرادی بود که در تاریخ مذکور بیشترین فروش را داشتند که بالغ بر 2400 شخص حقیقی و حقوقی بودند که مجدد آن ها هم فیلتر شدند و در نهایت به لیست 500 نفره رسیدیم و الگوی معاملاتی افراد را بررسی کردیم. در نهایت به یک لیست 40 نفره از افراد رسیدیم که مشکوک به استفاده از اطلاعات نهانی در تاریخ 17-18 اردیبهشت بود.

معاون نظارت بر بورس ها و ناشران گفت: این لیست به مرجع قضایی ارسال شد و آن مرجع هم بررسی های خودش را آغاز کرده و اسلاعات تکمیلی را از ما گرفته است.

همچنین قادر معصومی، مدیر نظارت بر بورس ها نیز با اشاره به مجموعه اقداماتی که توسط سازمان بورس بعد از تاریخ مذکور انجام داده است، گفت: مجموعه فعالیت های سازمان بورس عبارت است از: 1-بررسی مجدد کلقه هشدارها و تریگر های نظارتی2- شناسایی ای پی سازمان برنامه و بودجه و نهاد ریاست جمهوری و …3- تهیه گزارش ماتریسی از معاملات 4-انجام مکانبه در خصوص اخذ فهرست کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی درگیر در فرایند مصوبه نرخ خوراک5- تهیه فهرست اشخاص با بیشترین خالص ارزش افزوده فروش در روز 17-18 اردیبهشت7- تحدید جامعه اماری کد های حقیقی مشکوک8- انجام 16 فقره مکانبه با نهادهای دولتی که ظن اطلاع از مصوبه مذکور را داشتند 9- انجام 6 فقره مکاتبه با نهاد های دولتی در خصوصی اعلام فهرست دارندگان اطلاعات نهانی 40 نفر به مراجع قضایی احضار شدند

لازم به ذکر است مشخصا مکاتبات با وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و دولت بوده است و بین این سه ارگان بانک مرکزی هیچ پاسخی نداده است.محمد جوانمردی، معاونت حقوقی، مدیر امور حقوقی و انتظامی سازمان بورس در نهایت اعلام کرد که 40 نفر متهم شامل اشخاص حقیقی و حقوقی به دستگاه قضایی احضار شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی و شرکت‌ها
  • چه کسی محجور است؟/ آثار حقوقی شخص محجور
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی