Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان گفت: پایان خردادماه، مهلت ارائه اظهارنامه عملکرد امسال صاحبان مشاغل به اتمام می‌رسد.

میرحیدر رضوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اشخاص حقیقی (صاحبان مشاغل) مطابق قانون باید اظهارنامه مالیاتی عملکرد امسال خود را تا پایان خردادماه سال‌جاری به صورت الکترونیکی از طریق درگاه ملی مالیات به آدرس www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

intamedia.ir و یا سایت سازمان امور مالیاتی کشور به آدرس www.tax.ir ارسال و مالیات خود را پرداخت کنند.

وی افزود: به محض آماده شدن نرم‌افزار اظهارنامه اشخاص حقیقی عملکرد ۹۹ از سوی سازمان، این نسخه بر روی درگاه‌های فوق‌الذکر بارگذاری شده و مودیان مالیاتی می‌توانند با دریافت آن، اقدام به تکمیل و ارسال اظهارنامه‌های خود کنند.

این مسئول با تاکید بر اینکه برخورداری از هر نوع تسهیلات و معافیت‌های مالیاتی، منوط به ارائه الکترونیکی اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر قانونی است، ادامه داد: فعالان اقتصادی به منظور بهره‌مندی از مشوق‌های قانونی، نرخ صفر و یا هرگونه تسهیلات دیگر، باید اظهارنامه مالیاتی خود را در مهلت مقرر قانونی ارائه کنند.

رضوی با اشاره به زیرساخت‌های الکترونیکی ارائه اظهارنامه‌ها و پرداخت الکترونیکی مالیات برای مودیان، تصریح کرد: با توجه به شرایط کنونی جامعه ناشی از شیوع ویروس کرونا، مودیان از هرگونه مراجعه غیرضروری به ادارات مالیاتی اجتناب کنند.

به گزارش ایسنا، سازمان امور مالیاتی کشور، نسخه اظهارنامه را به صورت الکترونیکی و تحت‌وب همانند اظهارنامه مالیات ارزش‌افزوده در اختیار مودیان گذاشته است. اظهارنامه مالیاتی در واقع کارنامه مالی یک سال کاری شرکت یا شخص است که برای محاسبه ارایه می‌شود. اظهارنامه مالیاتی، بررسی و تهیه یادداشت سود و ضررهای سالیانه مالی است. این یادداشت‌ها در دفتری ایجاد می‌شود و دارای فرم‌های تصویب شده از سوی سازمان امور مالیاتی کشور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنجان اظهارنامه مالیاتی اظهارنامه مالیاتی اظهارنامه مالیات امور مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۲۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان گفت: ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی دسینه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان افزود: از ۴۱ هزار مجوز معتبر کاغذی موجود در هرمزگان، هفت هزار مجوز به الکترونیکی تبدیل شده است.

وی گفت: براساس قانون صاحبان همه مجوز‌های کاغذی باید مجوز الکترونیکی دریافت کنند و کسب وکار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی بدون مجوز محسوب می‌شوند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان گفت: در جزیره هرمز تمام کسب و کار‌ها مجوز الکترونیکی دریافت کرده اند و نخستین شهر بدون مجوز کاغذی در کشور نام گرفته است.

دسینه افزود: متقاضیان می‌توانند تا بیست و پنجم اردیبهشت بوسیله گوشی همراه خود و ورود کد شماره سریال کارت ملی، شناسه، کد صنفی و کد پستی محل کسب، در درگاه ملی مجوز‌ها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی و شرکت‌ها
  • بهانه‌ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید | مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟ | پاسخ سازمان مالیاتی به ابهامات صنف طلافروشان
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است